top of page
  • Skribentens bildAndra Sidan

Avsnitt 3: Falcon Lake Incident (Ölbacksincidenten)

För ganska exakt en månad sedan släppte vi det tredje avsnittet av 'Andra Sidan Är Ni Klara?'-säsong två, på grund av skolångest, flyttångest och ja... allmän ångest uteblev det obligatoriska blogginlägget. Men här kommer det alltså, lagom till när det fjärde avsnittet är ute!


Andra säsongens tredje avsnitt handlar om härliga Stefan som ramlade runt ute i skogen vid Falcon Lake i jakt på diverse metaller! Som ni ser på bilden ovan resulterade hans lilla utflykt i märkliga brännmärken på bålen. Vad hände egentligen?


Jo, svaret får ni faktiskt i avsnittet. Stefan menar att någon form av flygande tefat orsakade dessa. Stefan, som invandrade från Polen(?), var övertygad om att två amerikaner/Yankees befann sig i skeppet och pratade ett minst sagt intressant språk... men är det verkligen vad som hände?


Nej, såklart inte. PK har listat ut svaret. Stefan led, enligt många, av alkoholrelaterade problem. Så det är ju inte ORIMLIGT att han hade med sig en klassisk back öl eller två. Titta på bilden nedan och säg att det INTE ser ut som att han helt enkelt landade på en svinhet back öl?? Kapsylbränna!




Så, varsågoda. ÄNTLIGEN har vi löst ett fall i vår eminenta podcast. Avslutningsvis bad jag en AI generera en bild av händelsen och ja... det blev nånting.






Må väl och på återhörande!


Lyssna på avsnittet direkt här på hemsidan eller via t.ex. Spotify: https://open.spotify.com/episode/3oldAawrj5Kf5X6Of5pflE?si=efcccf1af11c49bf


//Johannes




20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page